tirsdag 16. februar 2010

China


Nå sitter vi på flyplassen i Korea og tenker tilbake på den fantastiske tiden vi har hatt i Kina. Beijing var helt fantastisk, og definitivt favorittstedet i Kina. Vi har blitt kjent med mange morsome og fantastiske mennesker her.
Hostelet vi bodde på var helt awesome. Menneskenne som jobbet der, sengene, badet og folkene som bodde der, alt var fantastisk!

Vi ble blandt annet kjent med tre engelskmenn fra Birmingham her, som vi hadde det knall med! Vi dro te den kinesiske mur (som ikke var lett å komme seg til) og den forbudte by sammen med dem, og turene hadde ikke vært det samme uten. Til tross for den bitende kulda hadde vi det sinsykt morsomt :)
Vi kan heller ikke glemme vår fantastiske roommate, Liesel fra Seattle USA. Hun tok kaka. Det er vanskelig å sammenlikne henne med noen andre vi har møtt før, spesiellt når hun har fått litt for mye alkohol i blodet!

Møtte mange andre intresange mennesker, blandt annet fra Sverige, Frankrike, USA og Polen. Helt fantastiske mennesker som gjorde oppholdet vårt til en drøm.

Vi hadde også en tur på markedene i Beijing, hvor vi prutet oss til en hel masse suvernirer. Vi prøvde oss også på utelivet i Kina, noe som ikke var helt det store akkurat da vi var der... Kan være fordi vi ikke ville forlate hostelet, og dermed ikke kom på byen før 3 noen av dagene :P
Vi fikk prøve masse mye og spennende mat; Dumplings, Hot-Pot, pannekakelefsetortillating og mye mer... Alt var egentlig veldig godt, men anderledes...

Den siste dagen brukte vi i dyrehagen. Det var jo selvfølgelig et must å se pandabjørn da vi først var i kina, de er jo så søte! Men det var forferdelig å se hvilke forhold de måtte leve med i dyreparken.

På toget til Shangai (biletter som var f**kings stress å få tak i, og dyre!!!) møtte vi på to engelske fyrer fra Leeds. Vi fant ut at vi tilfeldigvis skulle bo på samme hostel. På samme toget møtte vi tilfeldigvis på en norsk jente som også skulle bo på samme hostel, så vi tok like godt følge alle sammen, og endte faktisk opp på å tilbringe alle dagene i Shanghai sammen alle tre :)

Ellers besto Shanghai mest av sightseeing rundt om i byen og oppi de høye bygningene, tentakkelspising, biljardspilling og øl. Det ble også litt nakenløping blandt enkeldte av oss rundt biljardbordet (engelskmenn er bleike)...

Nyttårsaften i Shanghai var crazy! Har aldri sett så mange raketter og kinaputter på samme sted på en gang. Og det var nesten skummelt å være en del av det, endte opp med kinaputter i øye og hår, men det var definitivt verdt det!
Kinesere er syke mennesker, men det var jysla gøy!

Mens vi sitter her å venter på flyet vårt til Tokyo, er det vanskelig å skilles fra China og de fantastiske menneskene vi traff der. Vi hadde aldri forventet at vi skulle ha det så gøy her!!!

Men det blir spennende med Tokyo og med nye eventyr som venter oss der :)

1 kommentar:

  1. Nyttårsaften der nere kan eg tenka meg va bra! ehhe!
    Håpe isje det va alvorligt me kinaputt i øye!

    Dok må kosa dok i Japan! Keep me updated!

    Love you vennen! <3

    SvarSlett