søndag 24. januar 2010

Afrika gone wild!


Naa har vi reist gjennom Sor-Afrika, Namibia og i dag kom vi endelig inn i Botswana.
Kun 8 dager igjen, hvor har tiden blitt av???
De siste 16 dagene har vaert fantastiske! Og vi kan ikke tro hvor mye vi har opplevd paa saa kort tid.

Vi startet reisen i Sor-Afrika, hvor vi blandt annet har klatret paa Table Mountain og var paa Cape of good hope. Naa vi vaakner om morgenen, er det vanskelig aa fatte av vi er i Afrika, for det er akkurat ut som Norge, og det er utrolig digg at luftfuktigheten er saa lav!

Etter noen dager gikk turen videre til Namibia. Her har vi campet i orkenen, klatret paa sanddyner (tungt!!!), padlet overdrevent mange kilometer i kano, vaert paa flere safarier, og sett utrolig mange fete dyr (og ikke minst forbannet mange Spring-bukk!). Etter et par dager i kano, var vi utmattet, og da fristet det ikke saerlig mye aa tilbake til orkenen. Sultne, uten vann og forbannet slitne maatte vi tilbake til helvete. Sand og sol, woho!
I Swackopmund ble det quad-biking paa sandynene (FET!!!) og fallskjermhopping (ENNAA FETERE!!!).

I gaar var det siste dagen vaar i Namibia, og da var det tid for fest!
Midt ute i ingenmandsland, paa en campingplasslignende sak, satt vi i en bar ommringet av fremmede mannfolk, krokkodiller og flodhester, og shottet Horney Monkey, Spring-bukk, Eclipse og Wild Dog. Det ble liv! Olav kavet seg opp paa bardisken i bare trusa... Good times!

Naa sitter vi i Botswana og venter paa at Truck'o'saurusen skal komme aa ta oss videre paa nye eventyr. Vi kan ikke huske sist vi folte oss mette, drakk kaldt vann, eller hadde en varm natt, men det er en trost i alt nar Wilma, guiden vaar, forandrer Truck'o'saurusen om til en fantastisk "kjokken".

Vi har gjort saa mye rart at det er vanskelig aa komme paa alt vi har gjort, men noe som er sikkert er at det er blitt forbannet mange timer i Truck'o'saurusen!!! (traileren vi kjorer rundt i, som vi ikke faar kalle buss).

Til tross for insekter, og tvilsomme toaletter, gleder vi oss til aa kjore videre!
Vi koser oss virkelig her ute i vildmarka!

3 kommentarer:

  1. Dette høres fett ut, skulle vært med. Kos dere masse og gi ofte lyd fra dere.
    Inger

    SvarSlett
  2. Høres ut som dere har det kanongøy! hehe! Mesunner dere! Håper dere får et netvert som tar imot meldinger snart! Savner jenta mi! Go tur videre!

    Love you Kristina! <3

    SvarSlett
  3. Digger hatten vennen! Grrr!
    <3 Love you <3

    (Du har blitt brun! *Kenneth Løper til solarium* ;)

    SvarSlett